24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

29 Kasım 2023 11:08 Kavaklı Belediyesi 271

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla beldemizde bulunan okullardaki öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladık. Belediye Meclis üyemiz Emekli öğretmen Erol ATLI’nın öğretmenler gününü makamında kutlayan Belediye Başkanımız Gürel KOŞDEMİR Meclis üyemiz Erol ATLI ile birlikte beldemizde bulunan okulları ziyaret ederek tüm öğretmelerimizin öğretmenler gününü kutladı. Öğretmenlerimize bu anlamlı günün anısına hediye takdimin de bulunan Belediye Başkanımız Gürel KOŞDEMİR  duygularını şu sözlerle ifade etti.” Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevleri başındaki öğretmenlerimiz ile eğitim camiasına uzun yıllar hizmet ederek, emekli olmuş öğretmenlerimizin de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” Dedi.

T.C. Kavaklı Belediye Başkanlığı

Kavaklı Belediyesi'ne ait kurumsal bilgilerin, güncel haber, duyuru, galeri, video, proje, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

Kavaklı Belediyesi

Çarşı Mahallesi, Cumhuriyet Meydanı No:18 Kavaklı