2022-2023 Yılları İçin Belediyemiz Memurları ile BEM-BİR-SEN Memur Sendikası Arasında Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı.

14 Aralık 2021 16:03 Kavaklı Belediyesi 694

2022-2023 yılları için Belediyemiz Memurları ile BEM-BİR-SEN Memur Sendikası arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanımızın makamında gerçekleşen Memur Personeli kapsayan sosyal denge sözleşmesi,Belediye Başkanımız Gürel KOŞDEMİR ile BEM-BİR-SEN Kırklareli İl Başkanı İsmail ŞİMŞEK,Başkan Yardımcıları Emre ONURLU,Emre BOZKURT ve Belediyemiz Temsilcisi Abdi IŞIK tarafından imzalandı.İmzalanan Sosyal Denge Sözleşmesinin hayırlı olması temennisinde bulundular.