23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

22 Nisan 2021 12:39 Kavaklı Belediyesi 1136

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramının 101. Yılını Coşku ile Kutluyoruz

Belediye Başkanımız Gürel KOŞDEMİR
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. KOŞDEMİR mesajında; “Milli egemenliğin ve bağımsızlığın sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101. Yıldönümü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu günü tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.
KOŞDEMİR; Bir ülkenin geleceği yetişen nesillerin çalışkanlık, azim ve ideallerine bağlıdır. Bugünün çocuklarını yarının büyüğü olarak yetiştirmek de hepimizin görevidir dedi.
Bu anlamlı gün vesilesiyle Milli egemenliğimiz için canını feda eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere   tüm şehit ve gazilerimizi şükran, rahmet ve saygıyla anıyorum. İfadelerini kullandı.