24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

24 Kasım 2021 14:23 Kavaklı Belediyesi 693

ÖĞRETMENLERİMİZE BAŞKANIMIZDAN HEDİYE …

Beldemiz Kavaklı Atatürk İlkokulu ve Kavaklı Şehit Varol Çalışkan İlkokulu  öğretmenlerini tek tek ziyaret ederek onlara isimlerine özel  hediye takdim eden Belediye Başkanı KOŞDEMİR,  tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenler gününde eğitimcilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkanımız Gürel KOŞDEMİR, “Kutsal görevi olan eğiten ve öğreten olarak yılmadan usanmadan insanlığı eğiten, geleceğin eğitimli nesillerini yetiştiren öğretmenlerimize bu anlamlı günde verilecek hiçbir hediye düşündüklerimizi ifade etmeye yetmeyecektir. Biz yinede belediye olarak öğretmenlerimizin bu mutlu günlerinde hazırladığımız isimlerine özel hediyeleri takdim ederek yaşadıkları  heyecanlarına ortak olmak istedik” dedi.